OVER ONS

Prolepha Research B.V. is een onafhankelijke Nederlandse farmaceutische onderneming, gevestigd nabij Breda.

Wij brengen in Nederland een divers en snel groeiend portfolio aan receptgeneesmiddelen op de markt, waarbij het belang van de patiënt voorop staat. Wij onderzoeken en passen innovatieve benaderingen toe om patiënten in Nederland te helpen toegang te krijgen tot hoogwaardige en betaalbare receptgeneesmiddelen.

Wij dragen bij aan het betaalbaar houden van de kosten voor geneesmiddelenuitgaven in Nederland, door met de Nederlandse zorgverzekeraars afspraken te maken over een faire prijs voor geneesmiddelen. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de patiënt.

Wij hebben een uitgebreid netwerk bij apothekers, groothandels en zorgverzekeraars. Wij hebben toegang tot een groot netwerk aan gerenommeerde nationale en internationale farmaceutische producenten en productontwikkelaars alwaar Prolepha haar producten betrekt. Wij streven naar efficiënte benutting van natuurlijke hulpbronnen en willen de milieu‑effecten van onze activiteiten en producten tot een minimum beperken. Tevens zijn de arbeidsomstandigheden van al het personeel betrokken bij productie van onze geneesmiddelen van groot belang voor ons. Daar houden wij rekening mee in de contracten die wij sluiten met onze partners en de controle op naleving daarvan.