BUSINESS DEVELOPMENT

Prolepha Research B.V. is één van de snelst groeiende generieke farmaceutische ondernemingen in Nederland. Om deze groei ook naar de toekomst toe door te zetten, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Graag bespreken wij met potentiële partners de mogelijkheden tot het sluiten van distributieovereenkomsten voor bestaande of toekomstige handelsvergunningen, waarbij wij zorg dragen voor zorgvuldige distributie van de producten binnen Nederland.

Wij zoeken continue naar interessante moleculen om te in-licenseren met een daaraan gekoppelde supply-overeenkomst voor het eindproduct met als doel om als registratiehouder het betreffende geneesmiddel op de Nederlandse markt te brengen. Wij nodigen productontwikkelaars en fabrikanten graag uit ons te benaderen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn geïnteresseerd in het bespreken van mogelijkheden tot product (co-)ontwikkeling met als uiteindelijke doel om als registratiehouder interessante generieke geneesmiddelen op de Nederlandse te brengen. Wij nodigen ontwikkelaars van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Om onze activiteiten te kunnen en mogen uitoefenen zijn wij in het bezit van een Nederlandse fabrikantenvergunning, een groothandelsvergunning en een opiumontheffing.